Smile In Every Eye.

Tonton video korporat kami yang membawa misi syarikat; "Bringing Smile in Every Eye". Kami berharap dapat membantu lebih ramai orang untuk mendapatkan penglihatan yang baik dan sihat. 

 

Buat temujanji sekarang untuk mendapatkan perkhidmatan pemeriksaan mata anda. 

Hak untuk Melihat

FOLLOW US

Pakar Penjagaan Kesihatan Mata Anda.

 

Percaya atau tidak , kita akan kelip mata kira-kira 17,000 kali sehari. Satu kerja yang berat untuk otot kecil seperti mata. Jadi tidak hairanlah kadang-kadang mereka merasa letih atau sakit. Oleh itu, kami menyediakan Tip Penting untuk menjaga organ istemewa ini. Klik butang di bawah untuk mendapatkan nasihat kami

 

Pemeriksaan mata di One Optometry dijalankan oleh Pakar Optometris yang berdaftar dengan Majlis Optik Malaysia (MOM). Pesakit dan pelanggan setia di One Optometry juga diberikan kad status penilaian kesihatan mata beserta dengan tip-tip penjagaan mata. 

800++ Happy Customer.

Lebih dari 800 orang pelanggan kami telah memiliki cermin mata mereka pada harga istimewa. Kami akan terus memberikan perkhidmatan terbaik untuk mengukir lebih banyak senyuman di masa akan datang. 

  • Facebook Basic
  • Twitter Basic
  • Google+ Basic
  • Pinterest Basic

ONE OPTOMETRY

Ramai orang mengambil mudah apabila memiliki penglihatan yang baik. Tetapi ada lebih 670 ribu orang diseluruh dunia ini dinafikan hak asas ini. Kami percaya semua orang perlu mempunyai akses kepada penjagaan mata yang terbaik. 

 

"Kerana itu, kami menyediakan Pemeriksaan Mata dan Kanta Cermin Mata Percuma" 

 

Kami mensasarkan 50 pasang kanta cermin mata; 

1.5 Multicoated Lens akan diberi kepada pelanggan terawal yang berkunjung di One Optometry dan memiliki Secret Code kami. Sila klik butang dibawah untuk mengetahui Secret Code beserta terma dan syarat penebusan kupon. Rebut peluang keemasan ini SEKARANG!

 

"Get Smart" di Hari Raya nanti dengan memiliki Cermin Mata baru anda pada harga rendah. 

Tawaran TAMAT:  31hb Mei 2014

2, Jalan JU12,

Taman Jasa Utama,

Batu Caves 68100, Selangor

Tel: 013 617 3292

Your details were sent successfully!